Navigate Up
Sign In

ArthroStop® Gel

ArthroStop® Gel NOVOArthroStop® Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin®, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedematozno i analgetsko dejstvo, doprinose smanjenju bola i ukočenosti i poboljšavaju pokretljivost zglobova, mišića i tetiva.

ArthroStop® Gel se koristi za ublažavanje bola kod artritisa, osteoartritisa, bolova u donjem delu leđa, burzitisa, istezanja mišića, bolova u vratu, ramenima i kolenima, kod uganuća i iščašenja, zapaljenja tetiva, modrica i grčeva.

ArthroStop® Gel zagreva bolno mesto i poboljšava prokrvljenost, čime doprinosi smanjenju bola i održavanju pokretljivosti zglobova. Gel se brzo resorbuje i izaziva prijatan osećaj olakšanja. Zbog svoje vodene osnove, pogodan je za primenu bilo gde i bilo kada; ne ostavlja masne tragove i odlično se podnosi.

Dejstvo:

  • Smanjuje bol u zglobovima i mišićima.
  • Doprinosi poboljšanju pokretljivosti zglobova, mišića i tetiva.

Pakovanje:

Tuba, 100 ml.

Način primene:

1-2 puta u toku dana gel naneti na bolnu regiju u dovoljnoj količini i masirati kružnim pokretima, dok se ne upije. Za maksimalan efekat preporučuje se upotreba ArthroStop® Gel-a kao dopuna uz tablete ArthroStop®.​​